Φιλιππούπολη (Πλόβντιβ): Συζητώντας για το Ψηφιακό Μέλλον της Γειτονιάς μας

Φιλιππούπολη (Πλόβντιβ): Συζητώντας για το Ψηφιακό Μέλλον της Γειτονιάς μας

Οικονομικό Φόρουμ Φιλιππούπολης (Πλόβντιβ):

Το διήμερο 21-22 Οκτωβρίου λαμβάνει χώρα στην Φιλιππούπολη (Πλόβντιβ) της Βουλγαρίας το πρώτο Οικονομικό Φόρουμ που διοργανώνεται στην γειτονική χώρα στα πρότυπα του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.

Σημαντικοί παράγοντες της οικονομικής κι εμπορικής δραστηριότητας της Βουλγαρίας αλλά και της Ευρώπης, καθώς και προσωπικότητες από τον πολιτικό και ακαδημαϊκό χώρο συμμετέχουν ως ομιλητές, σε ένα διήμερο αφιερωμένο στις αναπτυξιακές πολιτικές της ευρύτερης περιοχής των Βαλκανίων, σε μια ιδιαίτερα σημαντική περίοδο για την Βουλγαρία η οποία ολοκληρώνει την πρώτη της προεδρία στο Συμβούλιο της Ε.Ε.

Η πρόεδρος του ΔΙΚΤΥΟΥ Άννα Διαμαντοπούλου συμμετείχε ως ομιλήτρια στο πάνελ που αφορούσε το ψηφιακό μέλλον, μέσα από την διαχείριση των δεδομένων, την τεχνητή νοημοσύνη και την ρομποτική, στο πλαίσιο της ερευνητικής δραστηριότητας του ΔΙΚΤΥΟΥ για το 2018 καθώς και της πρόσφατης επίσκεψης της σε σημαντικά ερευνητικά κέντρα της Κορέας – χώρας που πρωτοπορεί στην αφομοίωση και αξιοποίηση των τεχνολογικών αλλαγών. Στο ίδιο τραπέζι διαλόγου με την πρόεδρο του ΔΙΚΤΥΟΥ συμμετείχαν η Επίτροπος της Βουλγαρίας στην ΕΕ Μαρία Γκαμπριέλ, ο πρώην Υπουργός Εμπορίου του Ην. Βασιλείου Λόρδος Φράνσις Μοντ καθώς κι διοικητικοί εκπρόσωποι των μεγάλων ψηφιακών πλατφορμών Google και Microsoft.

Μεινετε Ενημερωμενοι

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι για τις τελευταίες εξελίξεις του Δικτύου.

Social Media

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μας κανάλια και ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα του Δικτύου.

ΔΙΚΤΥΟ για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη

Διεύθυνση: Αθανάσιου Διάκου 20, 11743, Αθήνα, Αττική
Τηλ: (+30) 2109247814
Email: info@todiktio.eu