Νέα μέλη στο ΔΣ και νέα Διευθύντρια στο ΔΙΚΤΥΟ

Νέα μέλη στο ΔΣ και νέα Διευθύντρια στο ΔΙΚΤΥΟ

Συνεδρίασε σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικτύου για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και στην Ευρώπη  και προχώρησε στην αντικατάσταση δύο μελών του καθώς και στην τοποθέτηση νέας διευθύντριας στο Ινστιτούτο.

Συγκεκριμένα διευθύντρια του ΔΙΚΤΥΟΥ αναλαμβάνει η κυρία Μαρίλη Μέξη.

Η κυρία Μέξη είναι Διδάκτωρ (DPhil) Πολιτικών Επιστημών και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης. Έχει πραγματοποιήσει μεταδιδακτορική έρευνα στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου της Γενεύης ενώ είναι κάτοχος Μάστερ (MPhil) στην Πολιτική Θεωρία από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, Μάστερ (MSc) με Διάκριση στην Ευρωπαϊκή Κοινωνική Πολιτική από το London School of Economics. Είναι Ανώτερη Ερευνητική Εταίρος στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου της Γενεύης.

Είναι Ερευνητική Σύμβουλος στο Ινστιτούτο Έρευνας των Ηνωμένων Εθνών για την Κοινωνική Ανάπτυξη στην Γενεύη ενώ έχει εργαστεί ως Σύμβουλος-Εμπειρογνώμονας στον Παγκόσμιο Οργανισμό Εργασίας.

Η πρόεδρος Άννα Διαμαντοπούλου και τα μέλη του ΔΣ ευχαρίστησαν τον κ. Γιάννη Μαστρογεωργίου (επί 5 χρόνια διευθυντή του ΔΙΚΤΥΟΥ) για την εξαιρετική συνεργασία και του ευχήθηκαν κάθε επιτυχία στη συνέχεια.

Δείτε την πλήρη σύνθεση του νέου ΔΣ ΕΔΩ

Δείτε το Βιογραφικό της κυρίας Μέξη ΕΔΩ

Μεινετε Ενημερωμενοι

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι για τις τελευταίες εξελίξεις του Δικτύου.

Social Media

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μας κανάλια και ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα του Δικτύου.

ΔΙΚΤΥΟ για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη

Διεύθυνση: Αθανάσιου Διάκου 20, 11743, Αθήνα, Αττική
Τηλ: (+30) 2109247814
Email: info@todiktio.eu