Βράβευση Α. Διαμαντοπούλου, για την συμβολή της στην ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου στην Ελλάδα

Βράβευση Α. Διαμαντοπούλου, για την συμβολή της στην ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου στην Ελλάδα

H Bussias Comminications που διοργανώνει εδώ και 7 χρόνια τα e-evolution awards, την ετήσια μεγάλη γιορτή του ηλεκτρονικού εμπορίου στην Ελλάδα, στην φετινή διοργάνωση βράβευσε την πρόεδρο του ΔΙΚΤΥΟΥ Άννα Διαμαντοπούλου για την προσφορά της στην ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου στην Ελλάδα, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου στην Αθήνα.

Δείτε το Δελτίο Τύπου των διοργανωτών:

Δελτίο Τύπου

                Αθήνα, 11 Δεκεμβρίου 2017

Τελετή Απονομής evolution awards 2018

Τιμώντας τη νέα εποχή του ηλεκτρονικού εμπορίου

Η μεγάλη, ετήσια γιορτή του ελληνικού e-commerce, τα e-volution awards, που διοργανώνει εδώ και 7 χρόνια το Marketing Week και η Boussias Communications, επιβράβευσε και φέτος τις βέλτιστες πρακτικές στο ηλεκτρονικό εμπόριο και επιχειρείν. Με τη συνδιοργάνωση του Eltrun και έχοντας την Αιγίδα του GR.E.CA, τα e-volution awards έχουν καθιερωθεί στη συνείδηση της ελληνικής αγοράς ως τα απόλυτα βραβεία κύρους και η διάκριση σε αυτά αποτελεί παράσημο για κάθε συμμετέχοντα. Όπως και κάθε χρόνο, στη διοργάνωση διαγωνίστηκαν τα σημαντικότερα e-shops και e-commerce agencies της χώρας, αναδείχθηκε ως E-commerce agency of the year το agency που απέσπασε τα περισσότερα βραβεία, καθώς και το καλύτερο ελληνικό e-shop, το οποίο εκπροσωπεί την Ελλάδα στα European E-Commerce Awards.

Περισσότερα από 500 υψηλόβαθμα στελέχη της αγοράς του ηλεκτρονικού εμπορίου παρευρέθησαν στην τελετή απονομής, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου, στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου, με παρουσιαστή τον Παναγιώτη Χατζηδάκη. Εκπρόσωποι θεσμικών φορέων χαιρέτισαν την εκδήλωση, η οποία, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική του κλάδου, επιβράβευσε την καινοτομία και προσέφερε έμπνευση και κίνητρο για ακόμη πιο δημιουργική προσπάθεια στο πεδίο του e-commerce.

Κορυφαίες στιγμές της τελετής ήταν οι απονομές των τιμητικών βραβείων στους Οδυσσέας Χαραλάμπους και Άννα Διαμαντοπούλου για την προσφορά τους στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου, η απονομή του e-commerce agency of the year στην εταιρεία Sleed και η απονομή του Best Greek e-shop by GR.E.CA στο Mediamarkt.gr, το οποίο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό στη Βαρκελώνη.

Χορηγός της διοργάνωσης ήταν η ACS και υποστηρικτές της οι HEPIS, IAB Hellas, ΕΕΔΕ, ΕΙΠ και ΣΕΠΕ.

Περισσότερες πληροφορίες, τo video της τελετής, τον πίνακα των νικητών, καθώς και φωτογραφίες από την εορταστική βραδιά μπορείτε να βρείτε στο site των βραβείων: www.e-volutionawards.gr Ολόκληρο το βίντεο της εκδήλωσης: https://www.youtube.com/watch?v=lKJnJGF8_KU 

Μεινετε Ενημερωμενοι

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι για τις τελευταίες εξελίξεις του Δικτύου.

Social Media

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μας κανάλια και ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα του Δικτύου.

ΔΙΚΤΥΟ για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη

Διεύθυνση: Αθανάσιου Διάκου 20, 11743, Αθήνα, Αττική
Τηλ: (+30) 2109247814
Email: info@todiktio.eu