Η Α. Διαμαντοπούλου στο Διεθνές Φόρουμ του Ιδρύματος “Robert Bosh”

Η Α. Διαμαντοπούλου στο Διεθνές Φόρουμ του Ιδρύματος “Robert Bosh”

Η πρόεδρος του ΔΙΚΤΥΟΥ Άννα Διαμαντοπούλου συμμετέχει από 11 έως 14 Σεπτεμβρίου, για 3η χρονιά στο ετήσιο Διεθνές Φόρουμ της Robert Bosch Academy “Richard von Weizsäcker” που διεξάγεται σε διάφορες πόλεις της Γερμανίας, στο πλαίσιο της συνεργασίας του ΔΙΚΤΥΟΥ με το Ίδρυμα Robert Bosch.

Στην φετινή διοργάνωση συμμετέχουν 42 διακεκριμένες προσωπικότητες από διάφορους τομείς, της επιστήμης, της πολιτικής, των επιχειρήσεων και των ΜΜΕ προερχόμενοι από 21 χώρες του κόσμου.

Τα κύρια θέματα του φετινού φόρουμ είναι η εξωτερική και εσωτερική ασφάλεια, οι νέες μορφές πολέμου και βέβαια τα νέα δεδομένα στην τεχνολογία, στις κοινωνικές ανισότητες και τις μεταναστευτικές ροές, τα οποία συνδέονται όλα μεταξύ τους.

Στο πλαίσιο των συζητήσεων, τα μέλη του Φόρουμ πραγματοποίησαν την περασμένη Δευτέρα στο Βερολίνο, δίωρη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Γερμανίας Φρανκ Βάλτερ Σταϊνμάιερ, όπου είχαν ευκαιρία να συζητήσουν μαζί του τις κυριότερες εξελίξεις στο παγκόσμιο και ευρωπαϊκό στερέωμα.

Στις εργασίες του φόρουμ περιλαμβάνονται ακόμα συναντήσεις με μέλη της γερμανικής κυβέρνησης και του κοινοβουλίου, στελέχη της αυτοδιοίκησης, διακεκριμένους ακαδημαϊκούς, εκπροσώπους ΜΜΕ καθώς και επικεφαλής ιδρυμάτων και Think Tank.

Μεινετε Ενημερωμενοι

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι για τις τελευταίες εξελίξεις του Δικτύου.

Social Media

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μας κανάλια και ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα του Δικτύου.

ΔΙΚΤΥΟ για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη

Διεύθυνση: Αθανάσιου Διάκου 20, 11743, Αθήνα, Αττική
Τηλ: (+30) 2109247814
Email: info@todiktio.eu