Η Άννα Διαμαντοπουλου, ορίστηκε μέλος του Advisory Board του Ιδρύματος Brenthrust

Η Άννα Διαμαντοπουλου, ορίστηκε μέλος του Advisory Board του Ιδρύματος Brenthrust

Η Πρόεδρος του ΔΙΚΤΥΟΥ Άννα Διαμαντοπουλου, ορίστηκε μέλος του Advisory Board του Ιδρύματος Brenthrust, από τον Ιδρυτή και Πάτρονα του Ιδρύματος, Jonathan Oppenheimer, πρ. Πρόεδρο της De Beers και της Anglo American Corporation.

Το Ίδρυμα Brenthrust, ένα από τα μεγαλύτερα στην Αφρική, ιδρύθηκε από την Οικογένεια Oppenheimer, με στόχο την ενίσχυση των οικονομικών επιδόσεων των Αφρικανικών κυβερνήσεων και τη δημιουργία θεσμών που θα επιτρέψουν στην ήπειρο τη μέγιστη αξιοποίηση των πόρων και των δυνατοτήτων της.

Το Advisory Board αποτελείται από 21 σημαίνουσες προσωπικότητες παγκοσμίου κύρους από τους τομείς της πολιτικής, της επιχειρηματικότητας και της άμυνας, συμπεριλαμβανομένων των Olusegun Obasanjo, πρώην Προέδρου της Νιγηρίας, της Ellen Johnson Sirleaf, πρώην Προέδρου της Λιβερίας, του Kgalema Motlanthe, πρώην Προέδρου της Νότιας Αφρικής, του Ernest Bai Koroma, πρώην Προέδρου της Σιέρα Λεόνε, του Hailemariam Desalegn, Πρώην Πρωθυπουργού της Αιθιοπίας, του Στρατηγού Nick Carter, πρώην ΑΓΕΕΘΑ του Ηνωμένες Βασιλείου και του Στρατηγού Richard Myers, πρώην ΑΓΕΕΘΑ των ΗΠΑ.

Μεινετε Ενημερωμενοι

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι για τις τελευταίες εξελίξεις του Δικτύου.

Social Media

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μας κανάλια και ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα του Δικτύου.

ΔΙΚΤΥΟ για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη

Διεύθυνση: Αθανάσιου Διάκου 20, 11743, Αθήνα, Αττική
Τηλ: (+30) 2109247814
Email: info@todiktio.eu