Προδημοσίευση της μελέτης για το Αγροτικό από τον Φιλελεύθερο

Προδημοσίευση της μελέτης για το Αγροτικό από τον Φιλελεύθερο

Η εφημερίδα Φιλελεύθερος, σε ειδικό αφιέρωμα του συντάκτη κ. Ανδρέα Ζαμπούκα, που δημοσιεύεται στο φύλλο της Τρίτης 27/2, φιλοξενεί αναλυτικό αφιέρωμα-προδημοσίευση της μελέτης που έχει εκπονήσει για λογαριασμό του ΔΙΚΤΥΟΥ ο Δρ. Γιάννη Δούκας με τίτλο “Ελλάδα-Ισραήλ-Ολλανδία: Σύγκριση μοντέλων αγροτικής ανάπτυξης”. Η συγκεκριμένη μελέτη, μέσα από την συγκριτική διάσταση των 3ων μοντέλων αγροτικής ανάπτυξης, παρουσιάζει προτάσεις και διεξόδους για βελτίωση και εκσυγχρονισμό των μεθόδων αγροτικής παραγωγής, μέσα από την αξιοποίηση των τεχνολογικών δυνατοτήτων, των αγροτικών εργαλείων και των χρήσεων γης καθώς και των σύγχρονων και μελλοντικών περιβαλλοντικών συνθηκών.

Η μελέτη του ΔΙΚΤΥΟΥ θα παρουσιαστεί σε πρώτο στάδιο ειδικό τραπέζι διαλόγου στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών (Με την συμμετοχή των: Αννα Διαμαντοπούλου, Πρόεδρος του ΔΙΚΤΥΟΥ, Ayal Kimhl, Καθηγητής Αγροτικής Παραγωγής, The Hebrew University and The Soren Institution, Ισραήλ, Aldrik Gierveld, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής, Υπουργείο Γεωργίας, Ολλανδία, Θανάσης Τσαυτάρης, Πρώην Υπουργός Αγροτικής Παραγωγής, Γιάννης Δούκας, Ερευνητής, συγγραφέας της μελέτης του ΔΙΚΤΥΟΥ
Παρεμβάσεις στη συζήτηση θα γίνουν από τους: Νίκο Ευθυμιάδη, Επίτιμος Πρόεδρος, ΣΒΒΕ, Δέσποινα Αργυρίου, Ιδιοκτήτρια Οινοποιείου ΑΡΓΥΡΙΟΥ, Κωνσταντίνο Αντωνόπουλο, Πρόεδρο Εταιρίας Olympian Green. Συντονίζει ο Δημοσιογράφος, Ανδρέας Ζαμπούκας) και σε επόμενο στάδιο σε ανοικτή εκδήλωση του ΔΙΚΤΥΟΥ. 

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε το αφιέρωμα-προδημοσίευση της εφημερίδας “Φιλελεύθερος”

Μεινετε Ενημερωμενοι

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι για τις τελευταίες εξελίξεις του Δικτύου.

Social Media

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μας κανάλια και ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα του Δικτύου.

ΔΙΚΤΥΟ για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη

Διεύθυνση: Αθανάσιου Διάκου 20, 11743, Αθήνα, Αττική
Τηλ: (+30) 2109247814
Email: info@todiktio.eu