Δελτίο Πολιτικής Ανάλυσης και Εκτίμησης (Αρ.84)

Δελτίο Πολιτικής Ανάλυσης και Εκτίμησης (Αρ.84)

Η ηττοπάθεια δεν ταιριάζει στην Ευρωπαϊκή Ένωση παρά τις αναντίρρητα δύσκολες σημερινές συνθήκες, τα επιμέρους προβλήματα σε κράτη – μέλη και τις νέες μεγάλες γεωπολιτικές, πολιτικές, οικονομικές προκλήσεις.

Η ΕΕ οφείλει για την ασφάλεια των λαών της να πρωταγωνιστήσει στη διαδικασία ειρήνης στη περιοχή της και στην ανασυγκρότηση της Ουκρανίας.

Με την θεώρηση αυτή κατά νου, το Δίκτυο για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη επαναφέρει την πρόταση του 2023 για την θέσπιση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και υπό την αιγίδα της, μιας διαρκούς Διάσκεψης Ειρήνης, όπου θα μπορούσαν να συνέρχονται μεμονωμένα καταρχάς αντιπρόσωποι της Ουκρανίας, της Ρωσίας και των Δυτικών χωρών με στόχο μια μακροχρόνια ανακωχή και σε βάθος χρόνου ειρήνευση.

Μεινετε Ενημερωμενοι

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι για τις τελευταίες εξελίξεις του Δικτύου.

Social Media

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μας κανάλια και ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα του Δικτύου.

ΔΙΚΤΥΟ για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη

Διεύθυνση: Αθανάσιου Διάκου 20, 11743, Αθήνα, Αττική
Τηλ: (+30) 2109247814
Email: info@todiktio.eu