Βράβευση Εκπαιδευτικών και Οργανισμών από την Άννα Διαμαντοπούλου | Education Leaders Awards 2024

Βράβευση Εκπαιδευτικών και Οργανισμών από την Άννα Διαμαντοπούλου | Education Leaders Awards 2024

Eίναι κάθε χρόνο μία από τις πιο σημαντικές στιγμές, η ανάδειξη και επιβράβευση της δημιουργίας των εκπαιδευτικών σε όλους της τομείς, από όλη την Ελλάδα. Χαίρομαι και αισθάνομαι περήφανη που μαζί με την καταπληκτική ομάδα των εθελοντών-μελών της κριτικής επιτροπής δημιουργήσαμε πλέον έναν θεσμό που βραβεύει την καινοτομία, τη δημιουργία, την ανθρωπιά, και το πάθος στην εκπαίδευση.

Οι εκπαιδευτικοί που συμμετείχαν και αυτοί που βραβεύτηκαν παρουσίασαν μικρά θαύματα.

Αυτή είναι η Ελλάδα που δημιουργεί, που παλεύει για ένα φωτεινό μέλλον.

Τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους.

Ευχαριστώ την εταιρεία Boussias για την αναγκαία χορηγία στο Educational Leaders Awards 2024.

Ακολουθεί απόσπασμα από το Δελτίο Τύπου:

Την Δευτέρα 01 Ιουλίου, στο Συνεδριακό Κέντρο Εθνικής Ασφαλιστικής, πραγματοποιήθηκε η Τελετή Απονομής των Education Leaders Awards 2024. Για 9η συνεχόμενη χρονιά διοργανώθηκαν στην Ελλάδα από την BOUSSIAS events τα Education Leaders Awards 2024, με στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις εκπαιδευτικές μονάδες και δραστηριότητες, καθώς και τον Εκπαιδευτικό της Χρονιάς που ξεχώρισαν, με σκοπό την αναβάθμιση της εκπαιδευτικής εμπειρίας, τόσο για τους διδασκόμενους, όσο και για τους διδάσκοντες στη νέα ψηφιακή εποχή.

Στην συνέχεια, η Άννα Διαμαντοπούλου, Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής των Education Leaders Awards 24, Πρόεδρος του Δικτύου – Πρόεδρος της Επιτροπής της ΕΕ για το μέλλον του κοινωνικού κράτους – πρ. Επίτροπος ΕΕ – πρ. Υπουργός, άφησε το δικό της ξεχωριστό στίγμα στην βραδιά με το μήνυμά της αναφέροντας: «Αν θα θέλαμε να ορίσουμε έναν μεγάλο Εθνικό Στόχο για την χώρα αυτός θα ήταν η ΠΑΙΔΕΙΑ.

Η Παιδεία είναι η κινητήριος δύναμη για την λειτουργία της δημοκρατίας, για την ανάπτυξη, για τα μεγάλα ζητήματα της εποχής που είναι ο ψηφιακός μετασχηματισμός και η κλιματική αλλαγή. Η υψηλού επιπέδου παιδεία για όλους είναι η απάντηση στις πολλών ειδών ανισότητες που μεγαλώνουν. Η επίτευξη αυτού του στόχου ξεκινά φυσικά από την κυβέρνηση και το πολιτικό σύστημα αλλά είναι ανεκτίμητος ο ρόλος των εκπαιδευτικών όλων των βαθμίδων και όλων των τομέων. Τα EDU είναι πια ένας θεσμός καταξιωμένος με υψηλού επιπέδου συμμετοχές εκπαιδευτικών και αξιολογητές, οι οποίοι διαθέτουν τον χρόνο και το κύρος τους στην υπηρεσία της επιβράβευσης, της καινοτομίας και της προσπάθειας στην εκπαίδευση. Η συμμετοχή αυξάνει κάθε χρόνο και περισσότερο. Σχολεία, εκπαιδευτικοί Οργανισμοί, Πανεπιστήμια, καινοτόμα προγράμματα αποτυπώνουν την καινοτομία και την αριστεία σε όλους τους επιμέρους τομείς του εκπαιδευτικού συστήματος. Η συμμετοχή είναι κορυφαία πράξη, η βράβευση κορυφαία αναγνώριση.

 

Μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό Δελτίο Τύπου στο παρακάτω pdf:

Δ.Τ. Education Leaders Awards 24 Ceremony

Μεινετε Ενημερωμενοι

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι για τις τελευταίες εξελίξεις του Δικτύου.

Social Media

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μας κανάλια και ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα του Δικτύου.

ΔΙΚΤΥΟ για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη

Διεύθυνση: Αθανάσιου Διάκου 20, 11743, Αθήνα, Αττική
Τηλ: (+30) 2109247814
Email: info@todiktio.eu