Δελτίο Τύπου

Δελτίο Τύπου

Το ΔΙΚΤΥΟ, μετά από τα 11 χρόνια λειτουργίας του και με ένα σημαντικό πλέον έργο και αναγνώριση σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, διευρύνει τον κύκλο των  προσωπικοτήτων που συμμετέχουν στη διαμόρφωση της ατζέντας του, των προτεραιοτήτων του και των παρεμβάσεων του.

Η προετοιμασία των μεταρρυθμίσεων έχει ανάγκη από την όσμωση απόψεων πολλών και διαφορετικών ανθρώπων (και όχι μόνο ειδικών) οι οποίοι θα συνεισφέρουν στην διαμόρφωση προτάσεων για τις εξαιρετικά σημαντικές αλλαγές που θα καθορίζουν τη ζωή όλων μας και κυρίως δεν επιτρέπουν κανέναν να μείνει πίσω.

Έχοντας την εμπειρία από τη λειτουργία μεγάλων ευρωπαϊκών think tanks όπως το ECFR https://ecfr.eu/, το Friends of Europe  https://www.friendsofeurope.org/, το Notre Europe https://institutdelors.eu/en/ , τα οποία εμπλουτίζουν την λειτουργία τους με τα Board of Trustees , ήρθε η στιγμή που μπορεί να αποκτήσει το ΔΙΚΤΥΟ ένα ευρύτατο Συμβούλιο Στρατηγικής.

Η σύνθεση του Συμβουλίου είναι ευρεία με προσωπικότητες όλων των γενεών από το εσωτερικό και το εξωτερικό και από ένα μεγάλο φάσμα της επιστημονικής, οικονομικής, πολιτισμικής και κοινωνικής ζωής της χώρας.

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024 έγινε η πρώτη διαδικτυακή συνάντηση του Συμβουλίου με μέλη από πολλά σημεία του πλανήτη και της χώρας και από ηλικίες 80+ έως 20- και θέμα: «Οι ΗΠΑ σε ένα ιστορικό σταυροδρόμι και η Ανατολή μιας νέας Δύσης» με προσκεκλημένο ομιλητή τον Καθηγητή του Institute for Advanced Study στο Princeton κύριο Άγγελο Χανιώτη.

Σήμερα το Δίκτυο περιλαμβάνει 9μελές Διοικητικό Συμβούλιο https://todiktio.eu/board καθώς και τη Διεθνή Συμβουλευτική Επιτροπή  (15μελής) https://todiktio.eu/international-advisory-council το οποίο αποτελείται από διεθνείς προσωπικότητες οι οποίες συνεισφέρουν στον γενικότερο διεθνή προβληματισμό και την διάχυση των δράσεων του Δικτύου, συμπεριλαμβανομένων 3 Αρχηγών ευρωπαϊκών Κρατών, Υπουργών Εξωτερικών και κατόχων Νόμπελ.

Μεινετε Ενημερωμενοι

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι για τις τελευταίες εξελίξεις του Δικτύου.

Social Media

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μας κανάλια και ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα του Δικτύου.

ΔΙΚΤΥΟ για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη

Διεύθυνση: Αθανάσιου Διάκου 20, 11743, Αθήνα, Αττική
Τηλ: (+30) 2109247814
Email: info@todiktio.eu