Επίσκεψη της Α. Διαμαντοπούλου στην Κύπρο

Επίσκεψη της Α. Διαμαντοπούλου στην Κύπρο

Η πρόεδρος του ΔΙΚΤΥΟΥ Άννα Διαμαντοπούλου συμμετείχε στην εκδήλωση που διοργάνωσαν από κοινού στην Λευκωσία την Τετάρτη 8 Μαΐου ο ΟΠΕΚ Κύπρου και το ΔΙΚΤΥΟ με θέμα τις Ευρωεκλογές. Στην εκδήλωση πραγματοποίησε χαιρετισμό η Γενική Γραμματέας του ΟΠΕΚ Κύπρου Θεανώ Καλαβανά και εισαγωγική τοποθέτηση ο πρόεδρος του ΔΣ Παύλος Παύλου. Στην συζήτηση που ακολούθησε εκτός της Α. Διαμαντοπούλου συμμετείχαν ακόμα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ και υποψήφιος ευρωβουλευτής Νίκος Τορναρίτης και ο ακαδημαϊκός και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΑΚΕΛ Νιαζί Κιζίλγιουρεκ με συντονιστή τον δημοσιογράφο – μέλος ΔΣ του ΟΠΕΚ Κυριάκο Πιερίδη.

Στο πλαίσιο της παρουσίας της στο νησί σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη στιγμή για την περιοχή, με έντονο διπλωματικό ενδιαφέρον και κινητικότητα γύρω από την Κυπριακή ΑΟΖ η πρόεδρος του ΔΙΚΤΥΟΥ πραγματοποίησε σειρά συναντήσεων με θεσμικούς παράγοντες και εκπροσώπους του πολιτικού κόσμου όπως τον Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ Άντρο Κυπριανού, τον πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου και το διακεκριμένο Ακαδημαϊκό και πρ. υποψήφιο πρόεδρο της Δημοκρατίας Σταύρο Μαλά.

Μετά την ολοκλήρωση των συζητήσεων και των επαφών η Α. Διαμαντοπούλου ανέφερε σχετικά με όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στην ευρύτερη περιοχή πως «Η σημερινή κρίσιμη κατάσταση όπου η Τουρκία για μία ακόμη φορά προσβάλει κυριαρχικά δικαιώματα μέλους-κράτους της ΕΕ, στο πλαίσιο μιας γενικότερης επεκτατικής στρατηγικής, φανερώνει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο την σημασία της ισχυρής και ενωμένης Ευρώπης για τους λαούς της».


Κοινή εκδήλωση του ΟΠΕΚ Κύπρου και του ΔΙΚΤΥΟΥ για τις Ευρωεκλογές


Με τον Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ Άνδρο Κυπριανού


Με τον Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ Άνδρο Κυπριανού


Με τον διακεκριμένο Ακαδημαϊκό και πρ. υποψήφιο πρόεδρο της Δημοκρατίας Σταύρο Μαλά 

 


Με τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου

 

 

Μεινετε Ενημερωμενοι

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι για τις τελευταίες εξελίξεις του Δικτύου.

Social Media

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μας κανάλια και ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα του Δικτύου.

ΔΙΚΤΥΟ για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη

Διεύθυνση: Αθανάσιου Διάκου 20, 11743, Αθήνα, Αττική
Τηλ: (+30) 2109247814
Email: info@todiktio.eu