Συσκέψεις και συναντήσεις με κρατικούς φορείς και Think Tanks της Κορέας

Συσκέψεις και συναντήσεις με κρατικούς φορείς και Think Tanks της Κορέας

Σύσκεψη με την Κορεατική Προεδρική Επιτροπή για την 4η Βιομηχανική Επανάσταση – Επίσκεψη στο Ερευνητικό Ινστιτούτο της Samsung.

H πρόεδρος του ΔΙΚΤΥΟΥ για την Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη Άννα Διαμαντοπούλου συνοδευόμενη από την διευθύντρια Μαρίλη Μέξη συμμετείχαν την Δευτέρα σε σύσκεψη με μέλη της Κορεατικής Προεδρικής Επιτροπής για την 4η Βιομηχανική Επανάσταση. Τα μέλη της Επιτροπής παρουσίασαν στην αντιπροσωπία του ΔΙΚΤΥΟΥ την στρατηγική της χώρας στο συγκεκριμένο πεδίο η οποία κινείται στο πλαίσιο της κεντρικής αρχής και οδηγίας του προέδρου Μουν Τζε-Ιν «Η Ν. Κορέα στην 4η Βιομηχανική Επανάσταση με επίκεντρο τον άνθρωπο».

Η πρόεδρος και η διευθύντρια του ΔΙΚΤΥΟΥ στη συνέχεια επισκέφθηκαν το Ινστιτούτο Οικονομικών Ερευνών της SAMSUNG, ηγέτιδας εταιρίας της Ν. Κορέας στην παραγωγή και εξαγωγή προϊόντων υψηλής τεχνολογίας. Το Ινστιτούτο που λειτουργεί ως Think Tank, δραστηριοποιείται ως κέντρο μελετών και αναλύσεων των οικονομικών και τεχνολογικών εξελίξεων στην Ανατολική Ασία και παγκοσμίως και αποτελεί πολύτιμο συμβουλευτικό εργαλείο στην αλματώδη αναπτυξιακή πορεία της Κορέας στον τεχνολογικό τομέα.  

Η αντιπροσωπία του ΔΙΚΤΥΟΥ θα ολοκληρώσει την παρουσία της στην Κορέα με την συμμετοχή της την Τρίτη στο παγκόσμιο συνέδριο του ΟΗΕ για τις νέες παγκόσμιες προκλήσεις στην εργασία και την παραγωγή.

 

Μεινετε Ενημερωμενοι

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι για τις τελευταίες εξελίξεις του Δικτύου.

Social Media

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μας κανάλια και ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα του Δικτύου.

ΔΙΚΤΥΟ για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη

Διεύθυνση: Αθανάσιου Διάκου 20, 11743, Αθήνα, Αττική
Τηλ: (+30) 2109247814
Email: info@todiktio.eu