Διαδικτυακή Έρευνα Nέων για την Ευρώπη στο MAD TV

Διαδικτυακή Έρευνα Nέων για την Ευρώπη στο MAD TV

Δελτίο Τύπου

5 Ιανουαρίου 2017 

Το ΔΙΚΤΥΟ για την Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και στην Ευρώπη υλοποιεί το καινοτόμο έργο “IDEA” με χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω του ERASMUS+ Προγράμματος – Σχέδια Jean Monnet. 

Στο πλαίσιο του έργου και σε συνεργασία με το MAD TV διεξάγεται η διαδικτυακή έρευνα νέων, όπου συμμετέχουν νέοι ηλικίας 16-25 ετών

Πρόκειται για μια έρευνα που αποσκοπεί στην καταγραφή των τάσεων και αντιλήψεων 1.000 νέων στην Ελλάδα για τη ζωή τους εντός της Ευρωπαϊκή Ένωσης. Τα αποτελέσματα της έρευνας θα παρουσιαστούν σε συνέντευξη τύπου και θα τροφοδοτήσουν δημόσια συζήτηση με συμμετοχή πολιτικών, ακαδημαϊκών, στελεχών της αγοράς και νέων. 

Οι συμμετέχοντες στην έρευνα μπαίνουν σε κλήρωση που διεξάγει το MAD TV και ένας/μια τυχερός/η κάθε εβδομάδα κερδίζει ένα tablet ή ένα smart phone. 

Για συμμετοχή στην έρευνα και περισσότερες πληροφορίες για το έργο ‘IDEA’ που χρηματοδοτείται από το Erasmus+ Jean Monnet Projects – Policy Debate with the Academic World πρόγραμμα μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του έργου: www.idea4europe.eu.

 

Μεινετε Ενημερωμενοι

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι για τις τελευταίες εξελίξεις του Δικτύου.

Social Media

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μας κανάλια και ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα του Δικτύου.

ΔΙΚΤΥΟ για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη

Διεύθυνση: Αθανάσιου Διάκου 20, 11743, Αθήνα, Αττική
Τηλ: (+30) 2109247814
Email: info@todiktio.eu