Ένα νέο κόμμα

Ένα νέο κόμμα

Άρθρο του διευθυντή του ΔΙΚΤΥΟΥ Γιάννη Μαστρογεωργίου στην ιστοσελίδα της Επιτροπής Θέσεων και Διαλόγου για τις Προοδευτικές Μεταρρυθμίσεις:

«κάνε άλμα πιo γρήγορο από τη φθορά» Οδ. Ελύτης

Τα τελευταία χρόνια, η τομή που έχει συντελεστεί στη χώρα και το πολιτικό σύστημα, είναι βαθειά. Κατάρρευσαν μύθοι και (εσχάτως) ιδεοληψίες, μέθοδοι και πρακτικές που συγκροτούσαν το κυρίαρχο εθνικό αφήγημα επί χρόνια. Η χώρα πρέπει να χαράξει τη δική της ιστορική πορεία ως την αφετηρία μιας εθνικής ανασύστασης. Με τις δικές μας δυνάμεις να ορίσουμε τις προτεραιότητες μας και να τις κατακτήσουμε.

Έχω την τιμή να συμμετέχω στην Επιτροπή Διαλόγου για τις Προοδευτικές Μεταρρυθμίσεις εκπροσωπώντας το ΔΙΚΤΥΟ για τη Μεταρρύθμιση. Εδώ και 2.5 μήνες μία ομάδα από κόμματα και φορείς εργάζεται για την παραγωγή απτών προτάσεων που θα αποτελέσουν τη γενεσιουργό ύλη μίας νέας συγκροτημένης μεταρρυθμιστικής πρότασης για τον τόπο. Θα μπορούσα να πω το αντίθετο για να «πουλήσουμε» τη δουλειά μας, αλλά πιστέψτε με η αναζήτηση των προτάσεων δεν είναι το δύσκολο κομμάτι. Δεν ανακαλύπτουμε τον τροχό. Όλα έχουν ειπωθεί πια. Συνέχεια του άρθρου εδώ

Μεινετε Ενημερωμενοι

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι για τις τελευταίες εξελίξεις του Δικτύου.

Social Media

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μας κανάλια και ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα του Δικτύου.

ΔΙΚΤΥΟ για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη

Διεύθυνση: Αθανάσιου Διάκου 20, 11743, Αθήνα, Αττική
Τηλ: (+30) 2109247814
Email: info@todiktio.eu