Συνέδριο του CEPS, Ideas lab – “More or less Europe”

Συνέδριο του CEPS, Ideas lab – “More or less Europe”

H Πρόεδρος του ΔΙΚΤΥΟΥ κα Άννα Διαμαντοπούλου συμμετείχε στο συνέδριο του CEPS, Ideas Lab – “More or less Europe”, στις Βρυξέλλες.

Το συνέδριο που διοργάνωσε το think tank CEPS, ασχολήθηκε με θέματα που αφορούν το μέλλον της ΕΕ, την εξέλιξη της ΟΝΕ, την ενεργειακή επάρκεια της Ένωσης, το ρόλο της Ευρώπης σε παγκόσμια ζητήματα όπως η κρίση στη Μ. Ανατολή και η αντιμετώπιση του ISIS, τις εμπορικές σχέσεις ΕΕ και ΗΠΑ, τις σχέσεις ΕΕ – Κίνας, την ανάπτυξη και ενίσχυση της απασχόλησης, το ρόλο της καινοτομίας, την κλιματική αλλαγή κ.α.

Μεταξύ άλλων συμμετείχαν Πρωθυπουργοί, Υπουργοί από τις χώρες της ΕΕ, διακεκριμένοι επιστήμονες, Βουλευτές από χώρες της ΕΕ, μέλη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ευρωβουλευτές, Πρόεδροι think tanks, στελέχη του ΟΟΣΑ και Διοικητές Τραπεζών.

Η Άννα Διαμαντοπούλου, συντόνισε τη συζήτηση για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των ευρωπαϊκών θεσμών και τη σχέση της με τους Ευρωπαίους πολίτες, με ομιλητές τον πρώην Ιταλό Πρωθυπουργό, Ενρίκο Λέττα, τον Υπουργό Περιφερειακής Ανάπτυξης της Πορτογαλίας, Μιγκέλ Μαδούρο και την Ευρωβουλευτή Ντανούτα Χούμπνερ.

{edocs}http://todiktio.eu/images/pdf/CEPSIdeasLab2015Programme.pdf,800,800{/edocs}

Μεινετε Ενημερωμενοι

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι για τις τελευταίες εξελίξεις του Δικτύου.

Social Media

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μας κανάλια και ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα του Δικτύου.

ΔΙΚΤΥΟ για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη

Διεύθυνση: Αθανάσιου Διάκου 20, 11743, Αθήνα, Αττική
Τηλ: (+30) 2109247814
Email: info@todiktio.eu