Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 259

Log in

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Το Δικτυο ειναι ενα Ελληνικο Think Tank με Ευρωπαϊκο προσανατολισμο που ιδρυθηκε το 2013.

• Είμαστε μία ομάδα πολιτών που πιστεύουμε βαθιά στην ιδέα της Ενωμένης Ευρώπης και την προοπτική της Ελλάδας μέσα στην ευρωπαϊκή οικογένεια. Πιστεύουμε πως η Ελλάδα ανήκει στην Ευρώπη και δεν υπάρχει Ευρώπη χωρίς Ελλάδα.
• Θέλουμε την Ελλάδα σε μια Ευρώπη που υπερασπίζεται την Ειρήνη, τη Δημοκρατία, την ευημερία των πολιτών της. Που έχει κοινούς κανόνες και επιδεικνύει αλληλεγγύη .
• Θέλουμε μία Ελλάδα που να δίνει προοπτική και να εμπνέει τη νέα γενιά.
• Παλεύουμε για μια άλλη Ευρώπη από τη σημερινή... Παλεύουμε για μία Ελλάδα καλύτερη από τη χθεσινή...
• Για μια Ελλάδα και μία Ευρώπη που θα αλλάξουν, από Πολίτες που συμμετέχουν ,αντιδρούν, προτείνουν και δρούν.

Οι Προτεραιότητες μας

1. Να συνεισφέρουμε στη δημιουργία μιας ισχυρής Ελλάδας σε μια ισχυρή Ευρώπη. Πιστεύουμε ότι η ευρωπαϊκή Ομοσπονδία είναι το νέο μεγάλο εγχείρημα, ιστορικά αναγκαίο για την επιβίωση και την ευημερία όλων των ευρωπαϊκών λαών.

2. Να δουλέψουμε για την ουσιαστική συμμετοχή όλων των πολιτών και ιδίως των νέων στην οικονομία και στην πολιτική. Να αναδείξουμε νέες λύσεις και ανατρεπτικές προσεγγίσεις ώστε η νέα γενιά να έχει δουλειά, λόγο και συμμετοχή στις αποφάσεις της πατρίδας μας αλλά και της Ευρώπης μας.

3. Να σπάσουμε τα εθνικά στερεότυπα που δημιουργούνται ξανά στην Ευρώπη και θυμίζουν τις πιο σκοτεινές εποχές. Θέλουμε να προβάλλουμε τους σημερινούς Έλληνες ανά τον κόσμο και τα σημαντικά επιτεύγματά τους.