Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 259

Log in

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΚΗΣ (Αντιπρόεδρος)

Ο Τάκης Αναστόπουλος γεννήθηκε το 1948 στην Καλαμάτα. Έζησε και σπούδασε στην Αθήνα και το Στρασβούργο. Εργάστηκε στην Ε.Ε. στις Βρυξέλλες, ως ειδικός σε θέματα θεσμικών σχέσεων. Σήμερα είναι Διευθυντής ε.τ. της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Πάνω από τριάντα χρόνια είχε σαν γλώσσες εργασίας τα γαλλικά και τα αγγλικά.

 

ΛΙΒΑΝΟΣ ΓΙΑΝΝΟΣ  (Αντιπρόεδρος)

Ο Γιάννος Λιβανός γεννήθηκε στην Αθήνα το 1976. Είναι δικηγόρος, απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακές σπουδές στο δημόσιο διεθνές δίκαιο του αυτού Πανεπιστημίου. Παράλληλα έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με τον κλάδο του τουρισμού ήδη από το 1996. Την περίοδο 2010-2012 διετέλεσε Γενικός Γραμματέας Νέας Γενιάς στο Υπουργείο Παιδείας. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος της κίνησης πολιτών κατά του πολέμου στο Ιράκ (peaceflag) το 2003.

 

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΤΑΚΗΣ (Γενικός Γραμματέας)

Ο Τάκης Καραγιάννης είναι δημοσιογράφος-σύμβουλος επικοινωνίας. Αποφοίτησε από το Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) πριν μεταπηδήσει στον χώρο των media, όπου και εργάστηκε για περισσότερα από εφτά χρόνια. Σήμερα, δραστηριοποιείται στον χώρο της πολιτικής και εταιρικής επικοινωνίας, είτε ως project manager, είτε ως σύμβουλος-speech writer.

 

ΑΜΠΑΖΗ ΕΥΑ (Ταμίας)

Η Εύα Αμπάζη είναι διπλωματούχος αρχιτέκτων μηχανικός του ΕΜΠ, με BSc in Architectural Engineering από το University of Westminster London UK και μεταπτυχιακές σπουδές στη διοίκηση επιχειρήσεων (AthensMBA) του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Από το 2001 αναπτύσσει δίκτυο συνεργατών σε μελέτες και κατασκευή έργων με έμφαση στον περιβαλλοντικό σχεδιασμό και την αειφόρο αστική ανάπτυξη. Διατηρεί γραφείο αρχιτεκτονικών μελετών και κατασκευής έργων στην Κοζάνη και την Αθήνα.

 

ΜΠΟΥΡΟΥΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ (Μέλος)

Γεννηθηκε το 1969 στη Λαμία και φοίτησε στο Προτυπο Δημοτικο και Γυμνασιο της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Λαμίας. Αριστούχος και με έπαινο από το Συλλογο Ρουμελιωτων, φοίτησε στο Eθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στη Σχολή Θετικών Επιστημων στο Τμήμα Φυσικής και εκτέλεσε τη διπλωματική του στα Στοιχειώδη Σωμάτια. Η αγάπη του για τη μουσική και την δημοσιογραφία όμως τον οδήγησαν στα επόμενα χρόνια να ασχοληθεί με τον μουσικό Τύπο σαν αρχισυντάκτης στα περιοδικά ΠΟΠ ΚΟΡΝ και VIRGIN MEGASTORE MAGAZINE και σαν συντάκτης στο ΠΟΠ & ΡΟΚ. Απο το 2001 μέχρι και σήμερα βρίσκεται στη θέση του Διευθυντή Προγράμματος και Media του ΜΑD.

 

ΧΑΤΖΟΥΛΑΣ ΜΑΚΗΣ (Μέλος)

Γεννήθηκε το 1981 στην Αθήνα. Απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακό στα Εφαρμοσμένα Οικονομικά Μαθηματικά. Επιχειρηματίας, διευθύνει μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες ένδυσης στην Ελλάδα με πλούσια εξαγωγική δραστηριότητα.