Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 259
Log in

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΛΙΒΑΝΟΣ ΓΙΑΝΝΟΣ - ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ 

Ο Γιάννος Λιβανός γεννήθηκε στην Αθήνα το 1976. Είναι δικηγόρος, απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακές σπουδές στο δημόσιο διεθνές δίκαιο του αυτού Πανεπιστημίου. Παράλληλα έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με τον κλάδο του τουρισμού ήδη από το 1996. Την περίοδο 2010-2012 διετέλεσε Γενικός Γραμματέας Νέας Γενιάς στο Υπουργείο Παιδείας. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος της κίνησης πολιτών κατά του πολέμου στο Ιράκ (peaceflag) το 2003.

ΧΑΤΖΟΥΛΑΣ ΜΑΚΗΣ - ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 

Ο Μάκης Χατζούλας γεννήθηκε το 1981 στην Αθήνα. Απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακό στα Εφαρμοσμένα Οικονομικά Μαθηματικά. Επιχειρηματίας, διευθύνει μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες ένδυσης στην Ελλάδα με πλούσια εξαγωγική δραστηριότητα.

ΑΜΠΑΖΗ ΕΥΑ - ΤΑΜΙΑΣ

Η Εύα Αμπάζη είναι διπλωματούχος αρχιτέκτων μηχανικός του ΕΜΠ, με BSc in Architectural Engineering από το University of Westminster London UK και μεταπτυχιακές σπουδές στη διοίκηση επιχειρήσεων (AthensMBA) του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Από το 2001 αναπτύσσει δίκτυο συνεργατών σε μελέτες και κατασκευή έργων με έμφαση στον περιβαλλοντικό σχεδιασμό και την αειφόρο αστική ανάπτυξη. Διατηρεί γραφείο αρχιτεκτονικών μελετών και κατασκευής έργων στην Κοζάνη και την Αθήνα.

ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΜΕΛΟΣ

Ο Γιάννης Κατσαρός έχει σπουδάσει Οικονομικά στο Οικονομικό τμήμα της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ, Παιδαγωγικά στη Μαράσλειο ΠΑ και στο Μαράσλειο Διδασκαλείο του ΕΚΠΑ, Κοινωνική Πολιτική στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και είναι διδάκτορας Διοίκησης της Εκπαίδευσης από το Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου. Είναι δάσκαλος και υπηρετεί σε θέση σχολικού συμβούλου. Μέλος Δ.Σ. της Ένωσης για την Οργάνωση και Διοίκηση στην Εκπαίδευση (Ε.Ο.Δ.Ε.), μέλος ΠΡΩ.ΠΑΙΔΕΙ.Α. Έχει διδάξει σε προπτυχιακά ή μεταπτυχιακά προγράμματα, καθώς και σε επιμορφωτικά σεμινάρια/ προγράμματα στο ΕΚΔΔΑ, στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, στο Πάντειο. Έχει δημοσιεύσει βιβλία και άρθρα.

 

ΜΠΟΥΡΟΥΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ - ΜΕΛΟΣ

Ο Κώστας Μπουρούνης γεννηθηκε το 1969 στη Λαμία και φοίτησε στο Προτυπο Δημοτικο και Γυμνασιο της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Λαμίας. Αριστούχος και με έπαινο από το Συλλογο Ρουμελιωτων, φοίτησε στο Eθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στη Σχολή Θετικών Επιστημων στο Τμήμα Φυσικής και εκτέλεσε τη διπλωματική του στα Στοιχειώδη Σωμάτια. Η αγάπη του για τη μουσική και την δημοσιογραφία όμως τον οδήγησαν στα επόμενα χρόνια να ασχοληθεί με τον μουσικό Τύπο σαν αρχισυντάκτης στα περιοδικά ΠΟΠ ΚΟΡΝ και VIRGIN MEGASTORE MAGAZINE και σαν συντάκτης στο ΠΟΠ & ΡΟΚ. Απο το 2001 μέχρι και σήμερα βρίσκεται στη θέση του Διευθυντή Προγράμματος και Media του ΜΑD.

ΣΟΥΛΙΤΣΙΩΤΗ ΑΝΘΗ - ΜΕΛΟΣ

Η Ανθή Σουλιτσιώτη είναι οικονομολόγος, απόφοιτος του Τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, με μεταπτυχιακές σπουδές στο Τμήμα Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ). Επίσης είναι απόφοιτος προγράμματος εξειδίκευσης της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης της Γαλλίας (2011). Έχει εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα σαν επιστημονικός συνεργάτης στην Ελληνική Ένωση Τραπεζών. Eχει εργαστεί ως επιστημονικός συνεργάτης στην δημόσια διοίκηση.